Építsd fel a saját weboldalad 1 óra alatt, ingyenes eszközökkel

Igen, jól látod, nem olvastál félre semmit. Tényleg megmutatjuk neked, hogyan tudod felépíteni a saját weboldalad mindössze egyetlen óra alatt, ráadásul ingyenes eszközökkel.

Ne valami elavult, ósdi, hirdetésekkel teli oldalra gondolj, mert a világ egyik legjobb weboldal motorjával fogunk dolgozni, melyet olyan nagy cégek használnak, mint például a Sony Music, a New York Times, a Play Station, vagy a Spotify.

Csatlakozz az INGYENES webinárhoz

A webinár hamarosan kezdődik és a helyek csak limitált számban érhetők el, így csatlakozz mielőbb.

Day(s)

:

Hour(s)

:

Minute(s)

:

Second(s)

Pontosan mi ez az előadás és mire számíthatsz?

Egy online előadás keretében megmutatjuk neked, hogy miként tudod felépíteni a saját weboldalad 1 óra alatt. Az sem baj ha nem szeretnéd az előadás alatt felépíteni a weboldalt, hiszen a felvételt megkapod tőlünk és bármikor hozzáfoghatsz később is. Vegyél részt egyszerűen nézőként és tedd fel nekünk a kérdéseidet.

Az előadás során a világ egyik legnépszerűbb weboldal motorját, a WordPress-t fogjuk használni. Ezen kívül egy népszerű ingyenes oldalépítő, az Elementor és néhány extra bővítmény kerül terítékre.

Már itt, az elején szögezzük le, hogy nem egy marketingfogásról van szó, hiszen a végére tényleg egy működő weboldalad lehet, ráadásul ehhez semmilyen bonyolult technikai tudásra nem lesz szükséged, egy árva sornyi kódot sem fogunk írni.

Kezdők számára is érthető módon

Nem lesz szükséged technikai tudásra. Ha tudsz Word dokumentumot szerkeszteni, akkor weboldalt is tudsz velünk készíteni.

Haladj velünk és kérdezz

Haladj velünk egyszerre és ha elakadsz akkor kérdezz tőlünk. A webinár alatt élőben segítünk megoldani a felmerülő kérdéseket. 

Segítünk az indulásban, sőt adunk néhány extrát is

Segítünk elindulni neked a weboldalkészítés világába és ingyenesen megosztjuk veled néhány saját sablonunkat és anyagunkat.

„Mi az  a WordPress, amiről fentebb beszéltek?”

Ez egy weboldal motor, amelyre a világ weboldalainak több, mint 30%-a épül. Ez, a legfrisebb, 2021-es adatok alapján 455 millió weboldalt jelent. A kisvállalkozásoktól kezdve egészen a nagy márkákig sokan használják a weboldaluk alapjaként. Számos kiegészítő érhető el hozzá, köztük olyan „oldalépítők” is, amelyek segítségével kódolás nélkül tudod felépíteni a weboldalad. Néhány izgalmas szám a WordPress-ről:

  • Amerika top 100 leggyorsabban növekvő cégeinek 62%-a használja a WordPress-t
  • Több, mint 500 weboldal lát napvilágot minden egyes nap WordPress alapon
  • Minden hónapban 70 millió blogbejegyzés készül WordPress rendszerben

Jól hangzik igaz?

Képzeld, mi már több éve építünk WordPress alapokon weboldalakat és számos komplex megoldást is kiviteleztünk már vele. Most megfogjuk a Te kezedet és közösen felépítjük a legelső weboldalad.

Nézd meg milyen oldalakat készítettünk WordPress segítségével

Ha a képre kattintasz akkor átvisz az adott weboldalra. Új ablakban fog megnyílni így bármikor visszatérhetsz ide.

Nincs technikai háttértudásod? Nem probléma, bízz bennünk, pofon egyszerű lesz

Napjainkban már máshogy működik a weboldalkészítés, mint régen. A folyamatot teljesen vizuális alapon képzeld el, egy úgynevezett oldalépítő segítségével, az Elementorral különböző blokkokból fogod felépíteni az oldalad, bizony, egyetlen árva kódsort sem kell majd írnod.

Az Elementor magyar nyelvű, így ezzel sem lesz problémád, ráadásul nagyon felhasználóbarát, így sablonjaink segítségével pillanatok alatt össze tudsz hozni egy igényes, modern és mindenek előtt hatékony, konverzióbarát weboldalt.

„Miért tanítanátok meg nekem ingyen a weboldal készítést?”

Ez egy teljesen jogos kérdés és nem is árulunk zsákbamacskát. 1 óra alatt természetesen nem tudunk téged minden apró dologra megtanítani, de a webinárt úgy építettük fel, hogy sok-sok mankót adjunk neked, aminek köszönhetően nagyon gyorsan lehet haladni.

Szeretnénk ha kedvet kapnál a weboldal készítéshez és a továbbiakban is szeretnél tőlünk tanulni. Így a webinár egy bevezető egy nagyobb képzéshez, amelyen valóban minden tudásunkat átadjuk neked.

Természetesen a webináron is a lehető legmagasabb szinten szeretnénk neked átadni az információkat és ha nem veszel majd részt a képzésünkön, akkor is egy működő weboldallal és hasznos tudásmorzsákkal távozol tőlünk.

Ezeket kapod tőlünk pontosan

Nos. Nem szeretnénk már itt a technikai részletekbe belemenni, de a weboldal működéséhez szükség lesz egy tárhelyre és egy domain névre. Ezt igény esetén kérheted tőlünk is, vagy más tárhelyszolgáltatótól.

Ezen kívül sablonokat készítettünk, amelyekkel nagyon gyorsan fogsz tudni haladni a weboldal építése során. Ezeket megkapod tőlünk teljesen ingyen.

A keresgélést elvégeztük helyetted, minden féle hasznos eszközt és linkeket is kapsz tőlünk, ami segít a weboldal felépítésében.

N

Sablonok az induláshoz

N

Bővítménygyűjtemény, a profi végeredményért

N

Dizájn ötletek, hasznos linkek

Kik vagyunk mi és miért tanulj tőlünk?

Csapatunk több éve foglalkozik weboldalak és webáruházak építésével. Az egyszerű bemutatkozó oldalaktól kezdve egészen a komplex megoldásokig mindent el tudunk készíteni. Viszont ennek ellenére fiatalosak, lendületesek és ambíciózusak vagyunk. Kicsit lentebb találsz rólunk egy kis bemutatkozót, ha szeretnél minket még jobban megismerni akkor kukkants bele.

Komplex technikai tudás

Az évek során már szinte minden lehetséges probléma felbukkant, amelyre csípőből tudjuk a megoldást. Az utat tehát már kitapostuk, neked csak jönnöd kell rajta velünk.

Tapasztalat a tanításban

Nagyon szeretünk oktatni és másokat segíteni. Ezáltal biztos lehetsz benne, hogy kedvesen állunk hozzád és nem tudsz „hülye kérdést” feltenni.

Folyamatos fejlődés és tanulás

Imádunk tanulni és fejlődni, így napról napra gyarapodik a tudásunk. Ennek egy részét fogjuk most neked átadni.

Németh Dániel

Bemutatkozás

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.

Sotus Attila

Bemutatkozás

Okleveles építőmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, de egy év után rájöttem, hogy más céljaim vannak az életben, ezért elkezdtem foglalkozni a vállalkozás gondolatával és önerőből megtanultam weboldalakat építeni és fejleszteni, amit egy percig sem bántam meg.

Szeretem szabadjára engedni kreativitásom, új dolgokat alkotni és hozzásegíteni másokat álmuk megvalósításához tudásom által. Hobbim hosszú évekig a csaknem versenyszerű testépítés volt, így pontosan tudom, hogy a szigorú, kitartó munka meghozza a várt eredményt. Hogy mi? Egy kopasz-gyúrós, építőmérnök webfejlesztő? Igen, vannak még meglepetések az életben (azóta már van hajam)… és azt még nem is említettem, hogy jelenlegi szenvedélyem a latin táncok… 

Kérdésed van? Írj nekünk a lenti elérhetőségeken és hamarosan válaszolunk!

info@profitproject.hu

Kattints és betölt a leveleződ

m.me/profitproject.hu

Kattints és megnyílik a Facebook Messenger

Csatlakozz az INGYENES webinárhoz

A webinár hamarosan kezdődik és a helyek csak limitált számban érhetők el, így csatlakozz mielőbb.

GDPR