Marketing oktatás, online vagy személyesen

Nem mindenki szereti kiszervezni a vállalkozásának marketingjét. Azonban ebben az esetben is szükség lehet valakire, aki fogja a kezed és megtanít téged a különböző praktikákra, ellenőrzi a hirdetéseidet vagy véleményezi a landing oldalad. 

Marketing oktatás keretében átadom neked mindazt a tudást, amit az évek folyamán, több tucat vállalkozás „marketingeseként” megtanultam. 

Mi az amiben számíthatsz rám?

N
Facebook és Google Ads hirdetések

A két legnagyobb online hirdetési felületen könnyű elveszni a beállítások sűrűjében. Amellett, hogy átnézzük a technikai dolgokat, segítek a jobb képek és megnyerőbb szövegek elkészítésében is.

N
Email marketing

Az email marketing jobban működik, mint valaha. Egyszerűen nem gagyi hírleveleket, hanem értékes tartalmakat kell megosztani az emberekkel. Persze macerás lenne mindig ugyanazokat az emaileket elküldeni, ezért különböző automatikákat használunk.

N
Tartalomfeltöltés

Nem boldogulsz a tartalmak feltöltésével? Ne aggódj! Segítek, hogy a látogatóid naprakész anyagokkal találkozzanak.

N
Vásárlói folyamat optimalizálás

Az online marketing legjobb része, az adatok elemzése. A vásárló minden egyes mozzanatát látjuk és egy „piros lámpa jelzi” azt a területet, ahol éppen baj van.
Ha helyesen tudod értelmezni az adatokat, akkor tudni fogod, hogy mely területeken kell változtatásokat eszközölni.

N
Vállalkozás indítás

Ha kezdő vállalkozó vagy, esetleg még csak most tervezed elindítani a saját businessed, akkor bátran fordulj hozzám segítségért.
Eddig három saját vállalkozást építettem fel és további öt vállalkozás fellendítésében vettem részt, így pontosan tudom, hogy milyen nehézségek várnak rád és milyen folyamaton érdemes végig menned.

Ajánlatkérés

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Ezután pár munkanapon felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezután készül el az árajánlat.

Adatkezelési hozzájárulás*

Engedd meg, hogy bemutatkozzam...

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.