Webáruház készítés, modern eszközökkel

Mit szolnál hozzá, hogyha nem egy üres vázat, hanem egy értékesítésre kész, webáruházat kapnál?

Az évek során több tucat webáruházzal dolgoztam együtt, így nem csak a technikai részletekkel hanem az értékesítési folyamatokkal is tisztában vagyok. Ezt a tudást mind fel fogom használni a te webáruházad felépítése során.

Lássuk mit is kapsz pontosan, ha én készítem el a webáruházadat

A webáruház reszponzív kinézettel, villámgyors tárhellyel és a vállalkozásodra szabott arculattal készül el, folyamatos egyeztetés mellett.

Bankkártyás fizetési lehetőség az alábbi szolgáltak közül választva:
SimplePay, CIB bank, Barion, Paylike, Stripe, K&H Bank.
Az integráció mellett a szerződési folyamatban is segítséget nyújtok.

A hagyományos futár szolgálatos szállítási módok mellett, csomagpontok integrálására is van lehetőség. A választott szolgáltató rendszerével összekötött webáruház, egy gombnyomással elkészíti a feladáshoz szükséges címkét.

Automatikus számlázás a Billingo vagy a Számlázz.hu segítségével. Nem kell számlanyomtatással vagy az adatok gépelésével bajlódnod.

Marketing eszközök és különféle integrációk is kérhetők. Ilyen például a Webshippy vagy az Árukereső integrációja és a Facebook Pixel valamint a Google analytics összekötés biztosítása.

Felhasználóbarát admin felület. A webáruház kezelése egyszerű, így egy 10 perces betanítást követően bárki képes teljes körűen menedzselni a rendszert.

Miért érdemes engem megbíznod a webáruházad elkészítésével?

Nem csak "feldobok egy sablont"

A webáruház néhány helyen kimerül egy sablon felrakásában és 1-2 szöveg megírásában. Sajnálom, de nálam nem erre számíthatsz.
A helyes tárhely beállítástól kezdve, egészen a kezelési útmutatóig mindent elkészítek neked.

Korrekt hozzáállás

A folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás szavatolja azt, hogy pontosan olyan weboldalad legyen amilyet elképzeltél.
Az együttműködés elején pedig szerződés készül, ami mind a kettőnk érdekeit védi.

Folyamatos fejlődés és tanulás

A folyamatos fejlődés és tanulás biztosítja azt, hogy a lehető legmagasabb színvonalon készül el a weboldalad.

Néhány korábbi munkám

Hellocar autós webáruház

Millennium Gyógyszertár webáruház

Krisztina Kovács Style webáruház

Engedd meg, hogy bemutatkozzam...

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.

Ajánlatkérés

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Ezután pár munkanapon felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezek alapján készül el az árajánlat.
A webáruházak elkészítésének átlagos díja:
150 000 Ft – 500 000 Ft

Adatkezelési hozzájárulás*

Gyakran ismételt kérdések

u

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A webáruházkészítés díját a webáruház bonyolultságának függvényében állapítom meg. Ajánlatkérés után felveszem veled a kapcsolatot, majd a pontos részletek ismeretében elkészítem neked a hivatalos árajánlatot.

u

Kell előleget fizetni?

Igen. Minden esetben 50 % előleget szoktam kérni, természetesen a szerződés megkötése után. Ezáltal biztosítva van, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjak a projektnek szentelni, valamint téged is szorosabb együttműködésre ösztönöz. A fennmaradó összeget a webáruház átvétele után kell kifizetned.

u

Mennyi idő alatt készül el a webáruház?

Az átlagos elkészítési idő 3-4 hét.

u

Miért válasszalak téged?

Mert ismerem a modern webáruházakkal szemben támasztott követelményeket és a vásárlói igényeket. Ezeket és a vállalkozásod sajátosságait figyelembe véve fogom elkészíteni az online boltodat.

u

Hogyan tudok ajánlatot kérni?

Csak töltsd ki a fentebb található űrlapot. Ezután néhány napon belül felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezután készül el a pontos árajánlat.

u

Számlát tudsz adni?

Bár ez egy alap dolog, mégis rengetegszer megkapom a kérdést. Természetesen a kifizetett összegekről elektronikus számla kerül kiállításra. Emellett a megbízásról szerződés is készül, amely mind a két fél érdekeit védi.