Google Ads hirdetéskezelés, minősített, referenciával rendelkező szakemberek által

Érd el a potenciális vásárlókat akkor, amikor éppen szükségük van a termékedre vagy a szolgáltatásodra. A Google hirdetések legnagyobb előnye, hogy olyan embereket érhetünk el a segítségükkel, akik már készek megvásárolni a termékünket vagy szolgáltatásunkat.

Hivatalos Google Partnerként biztosítjuk számodra a legmagasabb minőséget és az egyedi kedvezményeket.

Amiért jó a Googleben hirdetni

Bármilyen információra, vagy termékre van szükséged bizonyára te is először a világ legismertebb keresőjéhez fordulsz segítségért. A Google hirdetésekben éppen ez a csodálatos. Éppen akkor jelensz meg a potenciális vásárlóidnak, amikor szükségük van rád. Ráadásul nem kell őket különösebben sokat győzködnöd, hiszen már készen állnak a vásárlásra. 

U

Éppen akkor jelensz meg amikor szükség van rád

Az emberek akkor keresnek rá a szolgáltatásodra vagy a termékedre amikor szükségük van rá, így a megfelelő pillanatban éred el őket.

 

Pontosan mérhető eredmények

Nincs zsákbamacska. Pontosan látni fogod, hogy milyen hirdetések futnak és azok mekkora bevételt termelnek neked.

Díjmentes hirdetési lehetőség

Minősített Google Partnerként egyedi kedvezményeket tudunk neked biztosítani, így 120 000 Ft értékben díjmentesen hirdethetsz.

Így áll össze egy Google Ads kampány

Ezeket mind elvégzem helyetted

1. Stratégia kialakítása

Stratégia nélküli hirdetés szinte ablakon kidobott pénz. Ezért veled együttműködve elkészítem a hirdetési stratégiádat.

2. Kulcsszókutatás

A keresés alapú hirdetések legfontosabb része a megfelelő kulcsszavak meghatározása. Megkeresem neked az optimális kulcsszavakat, különböző elemzőszoftverek segítségével.

3. Analitika beállítása

A jól teljesítő kampányok kulcsa, a vásárlói tevékenység és konverziók mérése, valamint az adatok helyes értelmezése. 
Emiatt a kampányok elindtása előtt beállítom neked az analitikai szoftvereket.

4. A kampányok elkészítése

A hirdetések elkészítése egy kreatív feladat. A megfelelő vizuális megjelenés mellett, a szöveges tartalom elkészítésére is kiemelt figyelmet fordítok.

5. Optimalizálás

A kampányok elindítása után, folyamatosan érkeznek az adatok. Ezek segítségével pedig optimalizálom a hirdetéseket, hogy azok egyre jobban és jobban teljesítsenek.

6. A/B tesztelés

Különböző hirdetési változatok tesztelésével, megkeresem azt, amelyik a legjobban teljesít. Ezzel még olcsóbban szállíthatom neked ügyfeleket.

Nem a levegőbe beszélünk, hiszen számos vállalkozás esetében már bizonyítottunk

Valós eredmények a legkülönfélébb területekről

Egy ékszereket forgalmazó webáruház kampányai egyetlen hónap alatt 1,5 millió forint bevételt termeltek 195 000 Ft ráfordítással.

Egy kreatív termékeket forgalmazó webáruház kampányai egyetlen hónap alatt 5,96 millió forint bevételt termeltek 252 000 Ft ráfordítással.

Egy építőipari cég számára 1270 Ft költségért szerzünk érdeklődőket. A cég jelentései szerint az érdeklődők feléből megbízás is lesz. A megbízások átlagos értéke 120 000 és 260 000 Ft között van.

Egy takarítócég részére 1160 Ft-os költséggel szerzünk meg 1 érdeklődőt. Már közel 1 éve dolgozunk a céggel és azóta 3 új munkatársat kellett felvenniük a munkák mennyisége miatt.

Az együttműködés folyamata
l

1. Ajánlatkérés

A lentebb található űrlap segítségével ajánlatot kérsz és néhány napon belül felveszem veled a kapcsolatot.

2. Célok meghatározása

A közös munkát egy személyes vagy telefonos konzultációval kezdjük, amikor is átbeszéljük a vállalkozásoddal kapcsolatos céljaidat.

3. Előkészületek

Beállítom az analitikai szoftvereket, meghatározom a célközönséget és elkészítem az első kampányokat.

4. Eredmények

Elkezdenek megérkezni az első eredmények én pedig tovább javítom a kampányaid teljesítményét.

Engedd meg, hogy bemutatkozzunk…

Németh Dániel

Bemutatkozás

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.

Sotus Attila

Bemutatkozás

Okleveles építőmérnökként végeztem a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetemen, de egy év után rájöttem, hogy más céljaim vannak az életben, ezért elkezdtem foglalkozni a vállalkozás gondolatával és önerőből megtanultam weboldalakat építeni és fejleszteni, amit egy percig sem bántam meg.

Szeretem szabadjára engedni kreativitásom, új dolgokat alkotni és hozzásegíteni másokat álmuk megvalósításához tudásom által. Hobbim hosszú évekig a csaknem versenyszerű testépítés volt, így pontosan tudom, hogy a szigorú, kitartó munka meghozza a várt eredményt. Hogy mi? Egy kopasz-gyúrós, építőmérnök webfejlesztő? Igen, vannak még meglepetések az életben (azóta már van hajam)… és azt még nem is említettem, hogy jelenlegi szenvedélyem a latin táncok… 

Árazás

Beszéljünk a vállalkozásodról

Az alábbi űrlap kitöltésével tudsz ajánlatot kérni. Ezután néhány munkanapon belül felveszem veled a kapcsolatot és egy ingyenes konzultáció keretében átbeszéljük a céljaidat.

Adatkezelési hozzájárulás*

Gyakran ismételt kérdések
u

Mennyibe kerül a szolgáltatás?

A szolgáltatás havidíja a választott csomagtól függ és a fenti táblázat tartalmazza.

u

Vállalsz garanciát?

A hirdetések minőségére, a határidők betartására és az elvállalt feladatok elvégzésére vállalok garanciát.
Olyan dolgokra, amelyekre nincs ráhatásom (így például a vásárlások száma) nem tudok garanciát adni.

u

Van minimális szerződési idő?

Nincs minimális szerződési idő. A szolgáltatást bármikor felmondhatod, csak a hónap végét kell kivárnod.

u

Mekkora összegért éri meg hirdetni havonta?

A Google Ads-ben a minimális hirdetési költség 100 Ft/kampány. Azonban az általam javasolt minimális hirdetési költség 1000 Ft/nap.

u

Mennyi idő után lesz látható eredmény?

Ezt sajnos nem lehet egyértelműen behatárolni. A szolgáltatásodtól vagy a termékedtől is függ, hogy mennyi idő alatt tudjuk elérni a kitűzött célokat.

Néhányan a jelenlegi ügyfeleink közül

Nagy becsben tartjuk őket és időről-időre új dolgokat vetünk be a gyarapodásuk érdekében. Ők minket, mi pedig a bevételüket tesszük naggyá.