Weboldal karbantartás, optimalizálás

Elkészítették a weboldalad vagy a webáruházad, majd magadra hagytak? 
Az üzemeltetés során számos olyan probléma előfordulhat, amelyet nem tudsz egyedül megoldani. Ilyenkor jó, ha tudsz kihez fordulni.

Weboldal karbantartás szolgáltatásom keretében, felügyelem a weboldalad és a felmerülő problémákat a lehető leghamarabb elhárítom.

Mi az amiben számíthatsz rám?

N
Tárhely karbantartás

1-1 apróbb probléma is gátolhatja a weboldalad működését, a tárhelyszolgáltatók pedig általában lassan reagálnak, így nem árt ha valaki figyel a tárhelyedre.

N
Weboldal karbantartás

Ha egy weboldal nincs megfelelően karbantartva, akkor egy idő után lassú lesz és bizonyos funkciók működésképtelenné válhatnak.

N
Tartalomfeltöltés

Nem boldogulsz a tartalmak feltöltésével? Ne aggódj! Segítek, hogy a látogatóid naprakész anyagokkal találkozzanak.

N
Hibaelhárítás

Leállt a weboldalad? Ne aggódj, néhány órán belül elhárítom a problémát, így minimalizálni lehet a veszteségeket.

N
Víruseltávolítás, feltört weboldal visszaszerzése

Még a legjobb védelemmel ellátott weboldalak is megfertőződhetnek. A leggyakoribb az úgynevezett Malware fertőzés, amely során kéretlen reklámok árasztják el az oldaladat.

Ajánlatkérés

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Ezután pár munkanapon felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezután készül el az árajánlat.

Adatkezelési hozzájárulás*

Engedd meg, hogy bemutatkozzam...

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.