Modern, céges weboldal készítés

Minden vállalkozásnak szüksége van weboldalra.
Egy remek weblapnak gyönyörű a kinézete, az összes információ szerepel rajta a vállalkozásodról és szinte magától adja el a terméket/szolgáltatást.

Weboldal készítés, garanciával, rövid határidővel.

Weboldal készítés: A szolgáltatás ami csúcsra juttatja a vállalkozásod

Valaki egyszer azt mondta neked, hogy nincs szükséged weboldalra? Nos, az illetőnek vagy nem volt még vállalkozása vagy pedig szimplán rosszat akart neked. Mi a bizonyíték arra, hogy minden vállalkozásnak szüksége van weboldalra? Hát az, hogy most is éppen egy weblapon keresed azt, amire szükséged van.

A weboldal készítés összetett folyamat. Igaz, hogy manapság már te magad is össze tudsz ollózni valamit, de a végeredmény messze nem lesz olyan, mintha szakemberre bíznád a munkát.
Ha van egy gyors weboldalad, ami reszponzív és még jól is néz ki, akkor sokkal könnyebben el tudod adni a termékeidet vagy a szolgáltatásodat.

Éppen ezért a weboldal készítés az a szolgáltatás ami csúcsra fogja juttatni a vállalkozásodat. A modern céges weboldal már csak egy karnyújtásnyira van tőled. Kérj ajánlatot 1 perc alatt a lenti gombra kattintva.

Mit fogsz kapni pontosan, ha Én készítem a weboldalad?

R

Villámgyors tárhely

Az emberek nem akarnak 3 másodpercnél többet várni a weboldal betöltődésére. Villámgyors, felhő alapú tárhely segítségével a weboldalad minőségi felhasználói élményt fog nyújtani.

R

Egyedi design

A vállalkozásod sajátosságait figyelembe véve alakítom ki a weboldalad kinézetét. 

R

GDPR megfelelőség

Az új európai adatkezelési törvény minden vállalkozást érint. A weboldalad, egy GDPR szakértővel közösen tervezzük meg, hogy mindenben megfeleljen az előírásoknak.

R

Hackerek elleni védelem

Naponta több száz weboldal fertőződik meg reklámprogramokkal és még ennél is többet törnek fel hackerek. Az általam készített weboldalakat ellátom a szükséges védelemmel.

R

Reszponzív kinézet

Az emberek egy jelentős hányada okostelefonról internetezik. Ezért elengedhetetlen, hogy ne csak számítógépen mutasson jól az oldalad.

R

Beépített marketing rendszerek

A weboldalad mit sem ér, ha nem adja el a termékedet/szolgáltatásodat. 
Ezért előre beépítem neked a legprofibb marketingmegoldásokat. 

R

Ingyenes SSL

A XXI. században csak a biztonságos weboldalaknak van létjogosultságuk. Éppen ezért a weboldaladat ellátom biztonsági tanúsítvánnyal és hackerek elleni védelemmel.

R

Keresőoptimalizálás

Keresőoptimalizálás segítségével, idővel ingyen fognak érkezni az érdeklődők

R

Céges email cím

Hidd el, a Gmail-es email cím céges használata csökkenti a vállalkozásod színvonalát az ügyfelek szemében. Éppen ezért fontos egy céges email cím.

Miért érdemes engem megbíznod a weboldalad elkészítésével?

Nem csak "feldobok egy sablont"

Bizonyos helyeken a  weboldal elkészítése kimerül egy sablon felrakásában és 1-2 szöveg megírásában. Sajnálom, de nálam nem erre számíthatsz. A helyes tárhely beállítástól kezdve, egészen a kezelési útmutatóig mindent elkészítek neked.

Korrekt hozzáállás

A folyamatos egyeztetés és kapcsolattartás szavatolja azt, hogy pontosan olyan weboldalad legyen amilyet elképzeltél.
Az együttműködés elején pedig szerződés készül, ami mind a kettőnk érdekeit védi.

Folyamatos fejlődés és tanulás

A folyamatos fejlődés és tanulás biztosítja azt, hogy a lehető legmagasabb színvonalon készül el a weboldalad.

Néhány korábbi munkám

weboldal készítés, honlap készítés, webáruház készítés,

Totalcheck időpontfoglaló rendszer

A Totalcar autóátvizsgálás szolgáltatásának online időpontfoglaló rendszere, bankkártyás fizetéssel és komplex admin felülettel.
weboldal készítés, honlap készítés, webáruház készítés,

A Zane Systems Kft. weboldala

Egy elavult weboldalt és webáruházat kellett teljesen új köntösbe csomagolni a cég profizmusához igazodva. A végeredmény egy letisztult, modern weboldal és webáruház lett.

weboldal készítés, honlap készítés, webáruház készítés,

Csimborasszó Egészségügyi Központ

A szombethelyi Csimborasszó Egészségügyi Központ weboldala. 

weboldal készítés, honlap készítés, webáruház készítés,

Egészségtájoló.hu

Egy táplálkozási tanácsadó webodala, online fizetési lehetőségel és az ügyfelek által kitölthető kérdőívekkel.

weboldal készítés, honlap készítés, webáruház készítés,

Fecofuvar.hu autómentő weboldala

Egy korábbi, elavult weboldal modernizált változataként került elkészítésre ez a bemutatkozó oldal.
weboldal készítés, honlapkészítés referencia v-climate

V-Climate.hu weboldal

Néhány hete a V-Climate Kft. keresett meg egy új weboldal elkészítésével. Az elképzeléseik már megvoltak csak szükségük volt valakire aki meg is valósítja azokat.

Engedd meg, hogy bemutatkozzam...

Németh Dániel vagyok, a Profit Project alapítója. Itt bizonyára most el kellene mesélnem, hogy több éve foglalkozom online marketinggel és weboldalak/webáruházak készítésével, illetve, hogy én ismerem azt a szupertitkos technikát amivel az egekbe repítem a vállalkozásodat.

Sajnálom de nincs ilyen technika. Én abban hiszek, hogyha kellő profizmussal, odafigyeléssel és szakértelemmel teszem a dolgom, akkor sikeres lesz az együttműködésünk. A marketing nem varázslat, hanem kreativitás, adatelemzés és optimalizálás.

Az elért eredmények pedig engem igazolnak.

Minden egyes vállalkozásra (akivel együtt dolgozom) úgy tekintek, mintha a sajátom lenne, éppen ezért óvom őket és mindent megteszek a maximális profit érdekében.

Ajánlatkérés

Csak töltsd ki az alábbi űrlapot. Ezután pár munkanapon felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezután készül el az árajánlat.
A weboldalak elkészítésének átlagos díja:
80 000 Ft – 300 000 Ft

Adatkezelési hozzájárulás*

Weboldal készítés – GYIK

u

Mennyibe kerül a weboldal készítés szolgáltatás?

A weboldal készítés díját a weboldal bonyolultságának függvényében állapítom meg. Ajánlatkérés után felveszem veled a kapcsolatot, majd a pontos részletek ismeretében elkészítem neked a hivatalos árajánlatot. A weboldalak átlagos ára: 80 000 Ft és 300 000 Ft között mozog.

u

Kell előleget fizetni?

Igen. Minden esetben 50 % előleget szoktam kérni, természetesen a szerződés megkötése után. Ezáltal biztosítva van, hogy megfelelő mennyiségű időt tudjak a projektnek szentelni, valamint téged is szorosabb együttműködésre ösztönöz. A fennmaradó összeget a weboldal átvétele után kell kifizetned.

u

Mennyi idő alatt készül el a weboldal?

A honlap bonyolultságától függően, 2-8 hét. De a legtöbb weboldal 4 hét alatt elkészül.

u

Miért válasszalak téged ha weboldal készítésre van szükségem?

Mert ismerem a modern weboldalakkal szemben támasztott követelményeket és a vásárlói igényeket. Ezeket és a vállalkozásod sajátosságait figyelembe véve fogom elkészíteni a weboldaladat.

u

Hogyan tudok ajánlatot kérni weboldal készítésre?

Csak töltsd ki a fentebb található űrlapot. Ezután néhány napon belül felveszem veled a kapcsolatot és átbeszéljük, hogy pontosan mire is van szükséged. Ezután készül el a pontos árajánlat.

u

Számlát tudsz adni?

Bár ez egy alap dolog, mégis rengetegszer megkapom a kérdést. Természetesen a kifizetett összegekről elektronikus számla kerül kiállításra. Emellett a megbízásról szerződés is készül, amely mind a két fél érdekeit védi.