[ÚTMUTATÓ] Google Ads kupon igénylése – 2022

jún 3, 2021 | Google Ads tippek

*Frissítés*

A Google 2022-től kezdve megszűntette a korábbi 15 000 Ft-os kupont. Helyette azonban bevezetésre kerültek a költés utáni visszatérítések. Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy a 2 hónap alatt elköltött összeget hirdetési költség formájában visszakapod, maximum 120 000 Ft értékben. Azonban ez a kedvezmény nem mindenki számára elérhető. Csak éss kizárólag olyan Google Partnereken keresztül igényelheted, mint a Profit Project.

Engedd, hogy új szintre emeljük a vállalkozásodat és bízd ránk a hirdetéseidet: https://profitproject.hu/google-ads-hirdeteskezeles/ 

—————————————————————————————————————————————————————————————————-

Örülök, hogy érdeklődsz a Google Ads kupon iránt, ugyanis ez azt jelenti bele akarsz vágni a Google Ads hirdetésekbe. Ez az egyetlen olyan platform, ahol muszáj jelen lenned, hiszen így pontosan akkor jelenhetsz meg az érdeklődők számára amikor szükségük van rád. Nem azt mondom, hogy a többi hirdetési csatornával nem kell foglalkoznod, de ennél egyszerűbben nem fogsz vásárlókat/ügyfeleket találni. Őket nem kell ügyes trükkökkel rávezetned a konverzióra, egyszerűen csak ki kell használnod, hogy éppen vásárolni akarnak.

A Google minden új hirdető számára biztosít egy 15 000 Ft értékű hirdetési kupont, amely 5000 Ft elköltése után aktiválódik. Fontos! A Google Ads fiók amelyben használni szeretnéd, nem lehet 14 napnál régebbi.

Mire elég ez a 15 000 Ft? – Lássuk a számokat

A Google hirdetések esetében is igaz, hogy minél hosszabb ideig futnak, minél több adattal tudnak dolgozni, annál jobban fognak teljesíteni. Emiatt a kezdeti időszakban (főleg ha még sosem csináltál korábban kampányokat) akkor nem fogod megváltani a világot.
DE! Arra tökéletesen elegendő, hogy megismerkedj a Google Ads kampányok alapbeállításaival és ha ügyes vagy néhány ajánlatkérés/vásárlás is összejöhet.

Konkrét számokat a Te vállalkozásodra nézve nem tudok mondani, de íme néhány terület ajánlatkéréseinek átlagára:

  • Takarítási szolgáltatás – 1500 Ft/ajánlatkérés (az ingyenes kupon segítségével 10 ajánlatkérés érhető el)
  • Elektromos kapuk telepítése, javítása – 2500 Ft/ajánlatkérés (az ingyenes kupon segítségével 6-7 ajánlatkérést tudsz elérni)
  • Weboldal készítés – 10 000 Ft/ajánlatkérés (az ingyenes kupon segítségével 1 ajánlatkérést tudsz elérni)
  • Szabadulószoba – 2000 Ft/vásárlás (az ingyenes kupon segítségével 6-7 vásárlót tudsz szerezni)
  • Kozmetikai termékeket árusító webshop – 2000 Ft/vásárlás (az ingyenes kupon segítségével 6-7 vásárlót tudsz szerezni)

A 15 000 Ft-os Google Ads kupon igénylése

A kupon igényléséhez egyszerűen csak add meg az email címedet a lenti linken és elküldik neked a promóciós kódot emailben.

https://ads.google.com/intl/hu_hu/getstarted/

A kódot, a Google Ads fiókba történő belépés után, a „Számlázás” menüponton belül, a „Promóciók” lehetőségnél tudod aktiválni.

Tipp: Ha segítségre van szükséged a Google Ads fiók beállításában, kezelésében vagy a kampányok létrehozásában akkor keress bátran az oldalon található elérhetőségek egyikén.

 

Ezt a felületet fogod látni a fenti linkre történő kattintás után. Itt kell megadnod az email címedet.